Cartofi cu branza la cuptor

Printeaza

Cartofi cu branza la cuptor

Ingrediente:Cartofi cu branza la cuptor

  • 1,5 kg cartofi
  • 200 g brânză dulce
  • 100 g brânză telemea
  • 1 ou
  • sare
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi, spălaţi bine şi tăiaţi felii potrivite se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Când au fiert pe jumătate, se opreşte focul. Intr-un vas de Jena sau o tavă unsă se pun cartofii scurşi, amestecaţi cu brânza dulce, brânza telemea tăiată cuburi potri­vite şi oul bătut bine.

Eventual, mai punem şi un pahar din zeama în care au fiert cartofii. Se potriveşte de sare şi se dau la cuptor până se rumenesc. Pe deasupra se pune mărar verde tocat fin.

Se servesc calzi, cu salată de crudităti.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.