Cartofi cu ceapa

Printeaza

Cartofi cu ceapa 

Ingrediente:Cartofi cu ceapa

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 lingură untură,
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii cu coajă. Se curăţă, se taie felii. Se taie o ceapă mărunt, se pune la foc cu untura fierbinte.

Când ceapa s-a muiat, se adaugă cartofii şi sarea, şi se ţin pe foc până se înfierbântă. Se amestecă din când în când ca să nu se prindă de fund şi să nu se ardă ceapa.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta buna si rapida.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.