Cartofi cu ciuperci si branza la tigaie
PrinteazaCartofi cu ciuperci si branza la tigaie din: cartofi, ciuperci, telemea, patrunjel, unt, sare, piper, maghiran.
Ingrediente:
- 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi
- 600 g ciuperci
- 150 g branza telemea
- 1 legatura patrunjel verde
- 30 g unt topit
- sare
- piper
- 1 lingurita maghiran uscat
Mod de preparare:
Se spala cartofii, se curata si se taie stifturi. Ciupercile spalate si zvantate bine se curata si se taie felii subtiri. Patrunjelul spalat si zvantat se toaca marunt.
Se incing 20 g de unt intr-o tigaie mare si se prajesc cartofii circa 15-20 de minute, intorcandu-i mereu.
Se sareaza, se pipereaza, se presara peste ei maghiranul, apoi se scot din tigaie. In untul ramas, se prajesc si ciupercile, aproximativ 4 minute.
Se amesteca cu cartofii, patrunjelul tocat si branza sfaramata (sau rasa) si se serveste cald.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cartofi cu cascaval in tigaie