Cartofi cu kaizer, mustar si miere

Printeaza

Cartofi cu kaizer, mustar si miere din: cartofi, ceapă verde, kaizer, usturoi, ulei, mustar, pasta de tomate, miere, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_cu_kaizer_mustar_si_miere

  • 1,5 kg cartofi micuţi
  • 2-3 legături ceapă verde
  • 10-15 felii kaizer
  • 7 căţei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri muştar
  • 6 linguri pastă de tomate
  • 1 lingură miere de albine
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preprare:

Cureţi cartofii de coajă, îi speli şi îi pui la fiert în apă cu puţină sare. Separat, căleşti cea­pa tocată mărunt în ulei, adaugi usturoiul tăiat feliuţe subţiri, kaizerul tă­iat julien şi mai laşi câte­va minute.

Scurgi cartofii de apă şi îi laşi să se ră­corească. într-o cratiţă, amesteci cartofii cu amestecul de ceapă şi  pui pe foc.

Adaugi pasta de tomate, muştarul, mierea şi mai laşi pe foc apro­ximativ 10 minute, ca să se pătrundă aromele, amestecând din când în când.

Condimentezi cu sare şi piper, după gust, iar la sfârşit adaugi pătrunjelul tocat mărunt.

Cartofi cu kaizer, mustar si miere

Cartofi_ucranieni_cu_kaizer_mustar_si_miere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.