Cartofi cu macaroane la cuptor

Printeaza

Cartofi cu macaroane la cuptor 

Ingrediente:Cartofi cu macaroane la cuptor

  • 400 g cartofi
  • 200 g macaroane
  • 2 linguri brânză rasă
  • 2 linguri unt
  • 500 g roşii
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se unge cu unt o cratiţă ce merge la cuptor. Se aşază un rând de cartofi fierţi, tăiaţi felii subţiri, se presară brânza rasă.

Deasupra se aşază un rând de macaroane fierte în apă cu sare, scurse şi amestecate cu o lingură de unt şi brânză, apoi un rând de carfofi şi brânză. Se toarnă un sos de roşii potrivit din sare şi piper. Se dau la cuptor.

 

Pofta buna

!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.