Cartofi cu muşchi afumat

Printeaza

Cartofi cu muşchi afumat

Cartofi cu muşchi afumat

Ingrediente:

  • 500 g muşchi de porc afumat
  • 3 cartofi
  • doi dovlecei
  • 500 g fasole albă
  • 200 g morcovi baby
  • doi ardei capia
  • 50 g boabe de porumb
  • boia dulce
  • sare, piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • pătrunjel
  • smântână
  • roşii

Preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie în felii mai groase. Se prăjesc în ulei încins, se scot cu o spumieră şi se pun într-un castron.

Dovleceii se spală, se taie în rondele şi se pun într-un castron împreună cu ardeii capia curăţaţi de seminţe şi tăiaţi în cubuleţe.

Fasolea albă şi morcovii se fierb, se taie în bucăţi mai mici şi se pun într-un castron.

Se încinge ulei într-o cratiţă, se pune muşchiul de porc tăiat în cuburi, feliile de dovlecei şi se călesc timp de câteva minute.

Se adaugă ardeii, fasolea şi morcovii. Se prăjesc până când capătă o culoare aurie, se adaugă cartofii prăjiţi, boabele de porumb, sare, piper şi o linguriţă de pudră de boia dulce.

Se amestecă, se mai călesc timp de cinci minute, se opreşte focul şi se presară verdeaţă tocată.

Cartofi cu muşchi afumat

Cartofi cu muşchi afumat.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.