Cartofi cu ouă si cascaval la cuptor

Printeaza

Cartofi cu ouă si cascaval la cuptor

Ingrediente:Cartofi cu ouă si cascaval la cuptor

  • 1,5 kg cartofi
  • 10 ouă
  • 200 g caşcaval
  • 200 g unt
  • 250 g smântână
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Fierbi în coajă cartofii, apoi îi cureţi şi îi tai rondele. Separat fierbi 8 ouă tari şi razi caşcaval. Scoţi din timp untul din frigider, pentru ca în momentul pregătirii reţetei să fie la temperatura camerei.

Ungi cu unt o cratiţă de mărime potrivi­tă şi aşezi un strat de cartofi şi unul de ouă tăiate rondele. Presari caşcaval şi pui sare şi piper. Adaugi şi câteva bucăţele mici de unt printre straturi.

Apoi baţi 2 ouă cu smântână şi le torni deasupra şi dai preparatul la cuptor pentru a se rumeni. Este bun atât cald, cât şi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.