Cartofi cu patrunjel verde si ardei la cuptor

Printeaza

Cartofi cu patrunjel verde si ardei la cuptor din:

Ingrediente:Cartofi_la_cuptor_cu_cimbru_si_patrunjel

  • 500 g cartofi
  • ulei
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita mustar
  • concentrat pentru supa
  • 100 g pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi se taie felii. Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei împreună cu feliile de cartofi. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă ardeiul tocat, muştarul şi 300 ml supă făcută din concentrat.

Se lasă să fiarbă până se înmoaie ardeii. Dacă mai trebuie zeamă, se completează cu supă. Când sunt bine fierţi cartofii, se adaugă pasta de tomate, se sărează, se piperează şi se dă mâncarea la cuptor pentru 15 min. Se presară pătrunjel tocat deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.