Cartofi cu patrunjel verde si ardei la cuptor
PrinteazaCartofi cu patrunjel verde si ardei la cuptor din:
- 500 g cartofi
- ulei
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- 1 lingurita mustar
- concentrat pentru supa
- 100 g pasta de tomate
- patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii curăţaţi se taie felii. Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei împreună cu feliile de cartofi. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă ardeiul tocat, muştarul şi 300 ml supă făcută din concentrat.
Se lasă să fiarbă până se înmoaie ardeii. Dacă mai trebuie zeamă, se completează cu supă. Când sunt bine fierţi cartofii, se adaugă pasta de tomate, se sărează, se piperează şi se dă mâncarea la cuptor pentru 15 min. Se presară pătrunjel tocat deasupra.
Pofta buna!