Cartofi cu pui si ciuperci
PrinteazaCartofi cu pui si ciuperci din: cartofi, piept de pui, ciuperci, cascaval, ou, smantana, sare, piper, ulei.
- 7-8 cartofi
- 1 piept de pui
- 1 cutie mică de ciuperci
- 100 g caşcaval
- 1 ou
- 2 linguri de smântână
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai cuburi, apoi îi pui la fiert în apă cu sare. Separat, pui la fiert pieptul de pui după ce în prealabil l-ai spălat, dezosat şi tăiat cubuleţe.
Când sunt fierte, le rumeneşti pe rând în puţin ulei cartofii, pieptul de pui şi, de asemenea, ciupercile din conservă tăiate cubuleţe, după care le aşezi într-un vas termorezistent în straturi alternative.Un rând de cartofi, unul de pui, unul de ciuperci, apoi iar cartofi.
La sfârşit, baţi un ou pe care îl amesteci cu smântână şi caşcavalul ras, condimentezi cu sare şi piper şi le torni peste compoziţie. Apoi le dai la cuptor pentm 20-30 de minute, la foc mic.
Poftă bună!