Cartofi cu pui si ciuperci

Printeaza

Cartofi cu pui si ciuperci din: cartofi, piept de pui, ciuperci, cascaval, ou, smantana, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Cartofi cu pui si ciuperci

  • 7-8 cartofi
  • 1 piept de pui
  • 1 cutie mică de ciuperci
  • 100 g caşcaval
  • 1 ou
  • 2 linguri de smântână
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai cuburi, apoi îi pui la fiert în apă cu sare. Separat, pui la fiert piep­tul de pui după ce în prealabil l-ai spălat, dezosat şi tăiat cubuleţe.

Când sunt fierte, le rumeneşti pe rând în puţin ulei cartofii, pieptul de pui şi, de asemenea, ciupercile din con­servă tăiate cubuleţe, după care le aşezi într-un vas termorezistent în straturi alternative.Un rând de cartofi, unul de pui, unul de ciuperci, apoi iar cartofi.

La sfârşit, baţi un ou pe care îl amesteci cu smântână şi caşcavalul ras, condimentezi cu sare şi piper şi le torni peste compoziţie. Apoi le dai la cuptor pentm 20-30 de minute, la foc mic.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.