Cartofi cu smantana si cascaval
PrinteazaCartofi cu smantana si cascaval din: cartofi, oua, unt, lapte, smantana, cascaval, sare, piper.
- 300 g cartofi fierţi în coajă
- 3 ouă
- 50 g unt
- sare
- piper
- 75 ml lapte
- 75 ml smântână
- 50 g caşcaval ras
Mod de preparare:
Cureţi cartofii de coajă şi îi tai felii rotunde.
Baţi ouăle cu smântână, laptele şi cu sare şi piper, după gust. Ungi o tavă cu unt şi aşezi rondele de cartofi, torni din amestec, apoi iar cartofi, răstorni restul de ouă şi presari caşcavalul.
Potriveşti de sare şi piper şi dai la cuptorul încins 20 de minute sau până când se gratinează.
Pofta buna!
Cel mai mult imi plac cartofii facuti in felul asta