Cartofi cu smantana si cascaval

Printeaza

Cartofi cu smantana si cascaval din: cartofi, oua, unt, lapte, smantana, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi cu smantana si cascaval

  • 300 g cartofi fierţi în coajă
  • 3 ouă
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 75 ml lapte
  • 75 ml smântână
  • 50 g caşcaval ras
Mod de preparare:
Cureţi cartofii de coajă şi îi tai felii rotunde.
Baţi ouăle cu smântână, laptele şi cu sare şi piper, după gust. Ungi o tavă cu unt şi aşezi rondele de cartofi, torni din amestec, apoi iar cartofi, răstorni restul de ouă şi presari caşcavalul.
Potriveşti de sare şi piper şi dai la cuptorul încins 20 de minute sau până când se gratinează.
Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cel mai mult imi plac cartofii facuti in felul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.