Cartofi cu smantana si patrunjel verde

Printeaza

Cartofi cu smantana si patrunjel verde

Ingrediente:Cartofi cu smantana si patrunjel verde

  • 1 şi 1/2 kg de cartofi
  • 200 g smântână
  • 60 g unt
  • 1 lingură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii cu coajă cu tot în apă clocotită cu sare. După 20 de rrinute de fiert îi scurgi, îi cureţi de coajă şi-i tai ron­dele groase.

Topeşti untul într-o crăticioară, adaugi smântână, amesteci, apoi o dai deoparte. Aşezi rondele de cartofi într-un vas uns cu unt.

Torni sosul de smân­tână presari piper măcinat şi pătrunjel verde.

Dai totul 5 minite la cuptorul încins. Sunt foarte buni calzi!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.