Cartofi cu sos acru

Printeaza

Cartofi cu sos acru din: cartofi, untdelemn, faina, lamaie, dafin, smantana, piper.

Ingrediente:Cartofi cu sos acru

  • 500 g cartofi
  • 2 linguri untdelemn
  • o lingură făină
  • o lămâie
  • 1-2 frunze dafin
  • 4-5 linguri smântână
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se taie în bucăţi pătrate şi se fierb în apă cu sare. Când sunt aproape fierţi, se scurg (apa se păstrează). între timp, untul se încinge, se adaugă cartofii, frunza de dafin, piperul, sucul de lămâie, smântână, sarea, se stinge cu apa în care au fiert cartofii şi se lasă să fiarbă încet, la foc potrivit.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.