Cartofi cu sos de mirodenii

Printeaza

Cartofi cu sos de mirodenii

Ingrediente:Cartofi cu sos de mirodenii

  • 6-8 cartofi potriviti
  • 2 cepe
  • 1 usturoi
  • 1 lingura sos rosii (facultativ)
  • sare
  • ulei
  • oregano
  • cimbru
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa.

Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul pisat, amestecat cu apa.

Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.Se poate servi cu smantana.

Cartofi cu sos de mirodenii

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.