Cartofi cu sos picant

Printeaza

Cartofi cu sos picant din: cartofi, ceapa, usturoi, rosii, bulion, boia, ulei, masline, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi cu sos picant

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 5 roşii
  • 2 lingură de bulion
  • boia de ardei iute
  • ulei
  • măsline
  • sare
  • piper


Mod de preparare:

Ceapa tocată mărunt şi usturoiul zdrobit se călesc în ulei până se înmoaie. Se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, 1 linguriţă de boia de ardei iute şi bulionul.

Se potriveşte de sare şi piper şi se înăbuşă până se îngroaşă sosul. Cartofii, cu­răţaţi şi tăiaţi în cuburi mari, se prăjesc până se rumenesc.

Se pun într-un castron şi se toarnă deasupra sosul. Se ornează cu măsline.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.