Cartofi cu spanac si usturoi
PrinteazaCartofi cu spanac si usturoi din: cartofi, ceapa, spanac, ardei gras, usturoi, rosii, ulei, sare.
- 500 g cartofi
- 2 cepe
- 300 g spanac
- 1 ardei gras
- 5 căţei de usturoi
- 1-2 roşii
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Spală bine cartofii şi pune-i la fiert în apă cu sare.
Spală bine spanacul şi opăreşte-l. Taie ceapa mărunt şi căleşte-o m tigaie. Adaugă ardeiul tocat mărunt şi usturoiul tăiat feliuţe. Adaugă cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi cubuleţe.
Lasă pe foc câteva minute, după care pune spanacul fiert şi scurs bine. Condimentează cu sare şi piper după gust şi mai lasă pe foc câteva minute.
Spre final, adaugă roşiile tăiate felii şi serveşte imediat.
Pofta buna!