Cartofi cu spanac
PrinteazaCartofi cu spanac din: spanac, cartofi, ceapa, rosii, ulei si sare.
- 1 kg spanac proaspat
- 6 cartofi medii
- 1 ceapa mare
- 2 rosii
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Curăţă spanacul de codiţe şi spală-lîn mai multe ape. Opăreşte-l în apă clocotită cu puţine sare. După 5 minute, scoate-l din apă şi lasă-l la scurs. Curăţă ceapa, spal-o şi tai-o peştişori. Căleşte-o în patru linguri cu ulei.
Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i cubuleţe. Adaugă-i peste ceapa călită şi acoperă-i cu o cană cu apă. Când s-au fiert cartofii pe trei sferturi, adaugă spanacul şi roşiile tăiate mărunt. Lasă să scadă apa, potriveşte de sare şi dă de pe foc.
Pentru un plus de savoare, adauga putin tarhon uscat si sfaramat.
Cartofi cu spanac
Pofta buna!
Asta e reteta de post, nu-i asa?
Da