Cartofi cu trei feluri de branza si chimen
PrinteazaCartofi cu trei feluri de branza si chimen din: cartofi, telemea oi, brânză tofu cu mărar, piper, chimen, sare, unt, ulei.
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 150 g telemea oi
- 100 g caşcaval ras
- 100 brânză tofu cu mărar
- piper
- 1 linguriţă chimen
- sare
- unt
- ulei
Mod de preparare:
Speli bine cartofii şi îi ungi cu puţin ulei. îi coci în cuptorul încins. Apoi, îi scoţi pe o tavă, îi laşi să se răcorească puţin şi îi tai pe lungime.
Le scoţi cu o linguriţă miezul, îl pui într-un castron şi îl amesteci cu telemeaua fărâmiţată, chimenul, sare şi piper. Umpli cartofii cu acest amestec.
Presari pe cartofi caşcavalul ras, pui câte o bucăţică de unt şi dai la cuptor circa 10 minute. Serveşti calzi, cu bucăţi de brânză tofu pe deasupra.
Cartofi cu trei feluri de branza si chimen
Pofta buna!