Cartofi cu trei feluri de branza si chimen

Printeaza

Cartofi cu trei feluri de branza si chimen din: cartofi, telemea oi, brânză tofu cu mărar, piper, chimen, sare, unt, ulei.

Cartofi_cu_trei_feluri_de_branza_si_chimen

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 150 g telemea oi
  • 100 g caşcaval ras
  • 100 brânză tofu cu mărar
  • piper
  • 1 linguriţă chimen
  • sare
  • unt
  • ulei

Mod de preparare:

Speli bine cartofii şi îi ungi cu puţin ulei. îi coci în cuptorul încins. Apoi, îi scoţi pe o tavă, îi laşi să se răco­rească puţin şi îi tai pe lun­gime.

Le scoţi cu o linguriţă miezul, îl pui într-un castron şi îl amesteci cu telemeaua fărâmiţată, chimenul, sare şi piper. Umpli cartofii cu acest amestec.

Presari pe cartofi caşcavalul ras, pui câte o bucăţică de unt şi dai la cup­tor circa 10 minute. Serveşti calzi, cu bucăţi de brânză tofu pe deasupra.

Cartofi cu trei feluri de branza si chimen

Cartofi_cu_trei_feluri_de_branza_si_chimen

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.