Cartofi cu usturoi si praz

Printeaza

Cartofi cu usturoi si praz din: cartofi, ceapa, ardei, usturoi, rosii, praz, ulei, boia, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi cu usturoi si praz

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • 1 ardei
  • 3 căţei de usturoi
  • 300 g roşii
  • 1 fir de praz
  • 100 ml ulei
  • 1 linguriţă boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu un praf de sare. Ceapa, ardeiul, usturoiul, roşiile şi prazul se spălă se curăţă şi se taie mărunt apoi se călesc în ulei.

Când sunt bine călite, se pun boiaua, sarea şi piperul, se amestecă uşor şi la final se adaugă cartofii fierţi scurşi de apă. Se mai lasă câteva minute pe foc, amestecând mereu.

Se servesc calzi cu murături sau salata preferată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Asta ce e? Mancarea saracului :))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.