Cartofi la cuptor cu branza de vaci

Printeaza

O reteta delicioasa de cartofi la cuptor cu branza de vaci din: cartofi rosii, ulei de masline, sare de mare, usturoi, verdeata asortata, branza de vaci, apa minerala, piper si suc de lamaie.

Ingrediente:Cartofi la cuptor cu branza de vaci

  • 1,2 cartofi rosii
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 legatura verdeata asortata (patrunjel, marar)
  • 500 g branza de vaci
  • 3 linguri apa minerala
  • piper
  • suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 230 °C. Se decojesc cartofii, se spală şi se taie sferturi, pe lung. Se unge o tavă cu ulei şi se repartizează deasupra feliile de cartofi. Se presară sare de mare şi se stropesc cu restul de ulei de măsline. Se coc la cuptor circa 30 de minute; se intorc din cand in cand.

Pentru crema de branza se taie verdeata si usturoiul. Se amesteca branza de vaci cu apa minerala. Se adauga usturoiul, doua treimi din cantitatea de verdeata, sare, piper si suc de lamaie. Se servesc cartofii pe farfurii cu crema de branza si se orneaza cu restul de verdeturi.

Cartofi la cuptor cu branza de vaci

Cartofi la cuptor cu branza de vaci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cartofi la cuptor cu branza de vaci
  • cartofi cu branza de vaci la cuptor
  • cartofi cu branza de vaci

1 comentariu

  1. Foarte buni cartofii cu branza de vaci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.