Cartofi la cuptor cu cotlete si fenicul

Printeaza

Cartofi la cuptor cu cotlete si fenicul din: cartofi noi, ulei de masline, sare, piper, oregano, rozmarin, ardei grasi, telina verde, morcovi, dovlecel, ricotta, foi de dafin, cotlete de porc.

 

Ingrediente:Cartofi_la_cuptor_cu_cotlete_si_fenicul

  • 600 g cartofi noi
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 fire oregano
  • 1 fir rozmarin
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 fire telina verde
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 fenicul
  • 1 lingura ricotta
  • 3 foi de dafin
  • 4 cotlete de porc
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 160°C şi se tapetează două tăvi cu hârti de copt. Se spa­lă cartofii şi se taie felii groase de 2 cm.

Se amestecă uleiul cu sare şi piper şi ju­mătate de cantitate se amestecă împre­ună cu cartofii.

Se aşază pe o tavă şi se coc 15 min.

Se toacă rozmarinul şi ore­gano şi se amestecă împreună cu restul de ulei. Se pregătesc legumele şi se taie felii groase.

Feniculul se taie bucăţele. Se amestecă împreună cu uleiul cu mirode­nii, ricotta şi foaie de dafin; se repartizea­ză în cea de-a doua tavă.

Se introduc în cuptor: cartofii pe nivelul de sus, legume­le pe cel de jos; se coc toate 30 min.

Se spală cotletele şi se şterg; se condimen­tează. Se aşază peste legumele din tavă cu 15 min. înainte de a fi gata; se coc împreună.

Se servesc cu cartofi.

Cartofi la cuptor cu cotlete si fenicul

Cartofi_la_cuptor_cu_cotlete_si_fenicul

Pofta buna!

 

 

 

Cotlet de porc la cuptor cu rosii

Cotlete de porc la cuptor cu crochete de cartofi

Cotlete de porc la cuptor cu crochete de cartofi din: cotlete de porc, usturoi, sare, piper, mazare, ulei, morcovi, cartofi, faina, pesmet, marar, patrunjel. Ingrediente: Pentru cotlete: 4-5 căţei de usturoi 4 cotlete de porc, fără os sare piper 450 g mazăre 2-3 linguri ulei 200 g morcovi 200 ml supă de legume Pentru crochete: 500 […]

Cotlete cu cartofi

Cotlete cu cartofi

Cotlete cu cartofi din: cotlet de porc, mustar cu boabe, unt, ulei, cartofi, ulei, sare, piper, stafide. Ingrediente: 600 g cotlet de porc fără os 3/4 linguri muştar cu boabe 100 g unt 2 linguri ulei 6 cartofi ulei pentru prăjit sare piper 2 linguri stafide   Mod de preparare: Cartofii se curăţă, se spală, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi dai si mie?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.