Cotlete de porc la cuptor cu crochete de cartofi din: cotlete de porc, usturoi, sare, piper, mazare, ulei, morcovi, cartofi, faina, pesmet, marar, patrunjel. Ingrediente: Pentru cotlete: 4-5 căţei de usturoi 4 cotlete de porc, fără os sare piper 450 g mazăre 2-3 linguri ulei 200 g morcovi 200 ml supă de legume Pentru crochete: 500 […]
Cartofi la cuptor cu cotlete si fenicul
PrinteazaCartofi la cuptor cu cotlete si fenicul din: cartofi noi, ulei de masline, sare, piper, oregano, rozmarin, ardei grasi, telina verde, morcovi, dovlecel, ricotta, foi de dafin, cotlete de porc.
- 600 g cartofi noi
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 2 fire oregano
- 1 fir rozmarin
- 2 ardei grasi rosii
- 2 fire telina verde
- 2 morcovi
- 1 dovlecel
- 1 fenicul
- 1 lingura ricotta
- 3 foi de dafin
- 4 cotlete de porc
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 160°C şi se tapetează două tăvi cu hârti de copt. Se spală cartofii şi se taie felii groase de 2 cm.
Se amestecă uleiul cu sare şi piper şi jumătate de cantitate se amestecă împreună cu cartofii.
Se aşază pe o tavă şi se coc 15 min.
Se toacă rozmarinul şi oregano şi se amestecă împreună cu restul de ulei. Se pregătesc legumele şi se taie felii groase.
Feniculul se taie bucăţele. Se amestecă împreună cu uleiul cu mirodenii, ricotta şi foaie de dafin; se repartizează în cea de-a doua tavă.
Se introduc în cuptor: cartofii pe nivelul de sus, legumele pe cel de jos; se coc toate 30 min.
Se spală cotletele şi se şterg; se condimentează. Se aşază peste legumele din tavă cu 15 min. înainte de a fi gata; se coc împreună.
Se servesc cu cartofi.
Cartofi la cuptor cu cotlete si fenicul
Pofta buna!
Cotlete cu cartofi din: cotlet de porc, mustar cu boabe, unt, ulei, cartofi, ulei, sare, piper, stafide. Ingrediente: 600 g cotlet de porc fără os 3/4 linguri muştar cu boabe 100 g unt 2 linguri ulei 6 cartofi ulei pentru prăjit sare piper 2 linguri stafide Mod de preparare: Cartofii se curăţă, se spală, […]
Pofta buna!
Imi dai si mie?