Cartofi la cuptor cu sunca si branza topita
PrinteazaCartofi la cuptor cu sunca si branza topita din: cartofi, sunca, smantana, branza topita.
- 8 cartofi mari
- 150 g sunca
- 100 ml smantana
- 4 tiunghiuri branza topita
Mod de preparare:
Cartofii se spală foarte bine şi se pun la fiert în apă. Se fierb acoperiţi aproximativ 30 de minute.
Intre timp, smântână şi brânza topită se pun pe foc si se amestecă până ce se topeşte brânza si se obţine un sos gros.
Cartofii uşor răcoriţi se taie în două si se scoate miezul cu o linguriţă.
Se amestecă miezul cartofilor cu şunca tăiată cubuleţe şi sosul de brânză, se umplu bărcuţele de cartofi si se dau la cuptor pentru 15 minute.
Se pot aduce la masă si cu verdeaţă deasupra.
Cartofi la cuptor cu sunca si branza topita
Pofta buna!