Vin din Piersici – Prepararea vinului din piersici este o modalitate minunată de a valorifica acest fruct dulce și suculent, oferindu-ți o experiență de gust unic, cu note delicate și fructate. Vinul din piersici este ideal pentru ocazii speciale, picnicuri sau pur și simplu pentru a te răsfăța cu o băutură răcoritoare în zilele calde. […]
Cartofi la cuptor cu telemea si verdeata
PrinteazaCartofi la cuptor cu telemea si verdeata din: cartofi, telemea, oua, lapte, verdeata, sare.
Ingrediente:
- un kg cartofi
- 250 g telemea
- 3 oua
- 2-3 linguri lapte
- verdeata
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se spală foarte bine si se pun la fiert în coajă, într-un vas acoperit. Se lasă 30 de minute.
Apoi, după ce se răcoresc un pic, se curăţă cartofii si se taie felii care se aşază într-un vas de cuptor.
Se bat ouăle ca pentru omletă şi se adaugă sarea, laptele şi verdeaţa tăiată mărunt.
Brânza se fărâmiţează si se presară peste cartofi. Se toarnă ouăle si se dă vasul la cuptor. Se lasă 15 minute, până se incheaga ouale.
Cartofi la cuptor cu telemea si verdeata
Pofta buna!
Borș Savuros de Ardei Umpluți cu Orez
Borș Savuros de Ardei Umpluți cu Orez – Perfect pentru zilele răcoroase, acest borș este o mâncare hrănitoare, care aduce pe masă tradiția culinară românească într-o formă rafinată și reconfortantă. Timp de pregătire: 30 minute Timp de gătire: 60 minute Timp total: 1 oră și 30 minute Ingrediente: Pentru 6 porții: Pentru umplutură: 6 ardei […]