Cartofi ducesa (duchesse)
PrinteazaO reteta delicioasa de cartofi duchesse din: cartofi, oua, faina, cascaval, unt, galbenus si sare.
Ingrediente:
- 600 g cartofi
- 2 oua
- 1-2 linguri de faina
- 50 g cascaval ras
- 50 g unt
- 1 galbenus
- sare
Mod de preparare:
cartofii curatati de coaja se spala si se pun la fiert in apa calda cu putina sare. Cand sunt gata, se dau fierbinti prin sita, se amesteca cu faina, oua, unt topit, cascaval ras si se potrivesc de sare.
Cu ajutorul unui cornet cu sprit mai mare decat cel pentru maioneza, care se umplte cu compozitia preparata, se formeaza intr-o tava unsa cu unt diferite figuri sau o bordura pe platoul in care se pregateste pestele.
Cartofi duchesse
Poftă bună!
Incoming search terms:
- cartofi duchesse