Cartofi ducesa (duchesse)

Printeaza

O reteta delicioasa de cartofi duchesse din: cartofi, oua, faina, cascaval, unt, galbenus si sare.

Ingrediente:Cartofi ducesa (duchesse)

  • 600 g cartofi
  • 2 oua
  • 1-2 linguri de faina
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • 1 galbenus
  • sare

 

Mod de preparare:

cartofii curatati de coaja se spala si se pun la fiert in apa calda cu putina sare. Cand sunt gata, se dau fierbinti prin sita, se amesteca cu faina, oua, unt topit, cascaval ras si se potrivesc de sare.

Cu ajutorul unui cornet cu sprit mai mare decat cel pentru maioneza, care se umplte cu compozitia preparata, se formeaza intr-o tava unsa cu unt diferite figuri sau o bordura pe platoul in care se pregateste pestele.

Cartofi duchesse

Cartofi ducesa (duchesse)

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • cartofi duchesse

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.