Cartofi dulci copti

Printeaza

Cartofi dulci copti din: cartofi dulci, ulei, paprika, malai, sare, piper.

Poate te itnereseaza si Tocanita de linte cu cartofi dulci

Ingrediente:Cartofi dulci copti

  • 7 cartofi dulci, felii groase
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite paprika
  • 2 linguri malai
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Pune feliile de cartofi dulci într-un bol mare.

Stropeşte-le cu ulei, apoi presară paprika, mălai, sare şi piper, dupa gust.

Amestecă totul bine, apoi împarte cartofii în 2 tăvi mari tapetate cu hârtie de copt.

Coace-i 35 de minute, până când devin aurii şi crocanţi, întorcându-i de pe o parte pe alta la jumătatea acestui interval de timp.

Pofta buna!

 

 


 

 

poate iti place si:

Cartofi dulci copti - simplu si gustos

Cartofi dulci copti – simplu si gustos

Cartofi dulci copti – simplu si gustos din: cartofi dulci, ulei de masline, sare de mare, boia de ardei spaniola Ingrediente: 1,5 kg cartofi dulci 3 linguri ulei de măsline extravirgin 1 lingură sare de mare grunjoasă 1 linguriţă boia de ardei spaniolă (dulce)   Mod de preparare: Cuptorul se încălzeşte la 230°C. în cuptor […]

Cartofi dulci copti cu unt

Cartofi dulci copti cu unt din: cartofi dulci, unt, piper negru, piper alb, piper cayenne, sare. Ingrediente:  3 cartofi dulci 6 linguri unt piper negru, alb si cayenne sare       Mod de preparare: Spalati bine cartofii si frecati cu sare. Intepati cu o furculita si asezati intr-o tava in cuptor. Coaceti timp de […]

Cartofi dulci copţi cu fasole

Cartofi dulci copţi cu fasole

O reteta delicioasa de cartofi dulci copti cu fasole din: cartofi dulci, boia afumata, ulei de masline, ceapa, usturoi, zahar brun, otet de vin rosu, sos worcestershire, amestec de fasole boabe, rosii si smantana. Ingrediente: 4 cartofi dulci mici 0  lingură de boia afumată 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată 2  căţei […]

 

Cartofi dulci prajiti

Cartofi dulci prajiti

Cartofi dulci prajiti Cartofii dulci fac parte din familia plantelor căţărătoare, care sunt deseori plantate cu scop decorativ. Partea comestibilă a plantei nu este un tubercul autentic, ca în cazul cartofului, ci o rădăcină. La piaţă, cartofii dulci atrag atenţia prin coaja lor portocalie, un indiciu al conţinutului bogat de beta-carotină. Cartofii dulci sunt deseori […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.