Cartofi fierti

Printeaza

Cartofi fierti

Ingrediente:Cartofi fierti

  • 10 cartofi mijlocii
  • 100-150 g unt
  • sare

Mod de preparare:

Alegem cartofi frumoşi. Ii spălăm bihe şi îi punem la fiert într-e oală, în apă clocotită cu. sare.

Ii dăm la masă cu coajă cu tot într-un şervet, pe o farfu­rie. Ii mîncăm cu unt şi cu sare.

Putem să-i servim şi fără coajă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.