Cartofi frantuzesti cu branza

Printeaza

Cartofi frantuzesti cu branza din: cartofi, brânză de vacă, smântână, ouă, sare.

Cartofi frantuzesti cu branza

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 250 g brânză de vacă
  • 250 g smântână
  • 4 ouă fierte tari
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, se curăţă când coaja a crăpat puţin, se taie rondele şi se pun într-o formă unsă cu unt sau cu ulei, alternând un strat de cartofi cu unul de brânză şi altul de rondele de ou.

Se încheie operaţia cu un strat de cartofi, se acoperă cu smântână sărată şi se introduce forma în cuptor pentru o oră.

Se lasă la foc mic şi se scot numai atunci când au prins o frumoasă crustă aurie. Se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.