Cartofi la grătar
PrinteazaO reteta de cartofi la gratar din: cartofi, sare, chili, patrunjel, ulei si piper.
- 4 cartofi dulci (cca. 300 g)
- sare
- 1 chili roşu
- 2 crenguţe de pătrunjel
- 3 linguri ulei
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi cartofii, periaţi-i bine cu o perie sau un burete aspru, apoi fierbeţi-i în apă cu sare cca. 25 de minute. Tăiaţi ardeiul iute în jumătate, îndepărtaţi-i seminţele şi tocaţi-l mărunt. Culegeţi pătrunjelul şi tocaţi-l.
Scurgeţi cartofii, tăiaţi-i felii rotunde de cca. 1 cm grosime, apoi ungeţi-le cu ulei. 3 Presăraţi peste ele pătrunjel, ardei iute, sare şi piper şi aşezaţi-le pe grătar 2-3 minute pe fiecare parte.
Cartofi la grătar
Poftă bună!
Incoming search terms:
- cartofi la gratar
- cartofi pe gratar