Cartofi gratinati cu ceapa

Printeaza

Cartofi gratinati cu ceapa din: cartofi, oua, cascaval, ceapa, smantana, carnati, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi gratinati cu ceapa

  • 4 cartofi fierţi în coajă
  • 300 g caşcaval ras
  • 4 ouă
  • 100 g smântână
  • 1 legătură de ceapă
  • 2 cârnaţi prăjiţi
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru uns

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi zdrobeşti cu furculiţa şi îi amesteci cu 50 g de smântână, cu jumătate din cantitatea de caşcaval şi cu ceapa verde tocata. Tai carnaţii după dorinţă.

Ungi o tavă cu ulei, aşezi cartofii şi peste ei pui carnaţii, potriveşti gustul de sare şi piper, torni ouăle bătute cu smântână, presari restul de caşcaval, dai tava la cuptorul încins şi ţii până când se gratinează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.