Cartofi gratinati cu ciuperci

Printeaza

Cartofi gratinati cu ciuperci din: cartofi, ciuperci, patrunjel, cascaval, unt.

Ingrediente:Cartofi gratinati cu ciuperci

  • 4 cartofi mari
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 4 felii caşcaval
  • 20 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în apă clocotită cu un praf de sare. Ciupercile feliate se călesc într-o tigaie fără ulei, cât să se evapore apa. Cartofii se curăţă de coajă si se pun într-un vas uşor uns cu unt, se adaugă ciupercile şi pătrunjelul tocat şi se presară sare şi piper.

Se acoperă cu feliile de caşcaval şi se lasă 15 minute în cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.