Cartofi gratinati cu usturoi si nucsoara

Printeaza

Cartofi gratinati cu usturoi si nucsoara din: cartofi, cascaval, ou, smantana, usturoi, nucsoara, unt, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi gratinati cu usturoi si nucsoara

  • un kg cartofi
  • 50 g caşcaval ras
  • un ou
  • 200 ml smântână de gătit
  • un praf nucşoară
  • un căţel usturoi
  • 20 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi de coajă şi spălaţi se taie fetii cât se poate de subţiri. Oul se bate, se amestecă cu smântână şi se potriveşte gustul de sare, piper şi nucşoară.

Vasul de copt se unge cu usturoiul tăiat şi apoi se unge cu unt.

Se aşază cartofii, se toarnă oul cu smântână, se presară caşcavalul ras şi se coace 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.