Cartofi gratinati cu fenicul si rosii cherry

Printeaza

Cartofi gratinati cu fenicul si rosii cherry din: fenicul, ulei de masline, cartofi, supa de legume, rosii cherry, parmezan.

Ingrediente: Cartofi_gratinati_cu_fenicul_si_rosii_cherry

 

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 180C. Taiati feniculul in sferturi pe lungime si indepartati cotorul. Feliati subtire.

Incingeti 2 linguri ulei intr-o tigaie, asezonati feniculul si caliti pentru 5 minute.

Turnati putin ulei pe fundul unui vas ceramic, aranjati jumatate din cantitatea de cartofi in vas, asezonati bine, adaugati feniculul si apoi restul de cartofi.

Turnati supa, asezonati si stropiti cu ulei. Acoperiti vasul cu harie de copt, apoi dati la cuptor pentru 1 ora.

Scoateti vasul din cuptor si puneti rosiile deasupra.

Presarati parmezan si dati din nou la cuptor pentru 20 de minute. Serviti preparatul cald.

 

Cartofi gratinati cu fenicul si rosii cherry

Cartofi_gratinati_cu_fenicul_si_rosii_cherry

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Cartofi gratinati cu brânză și smântână

Cartofi Gratinati cu Brânză și Smântână din: cartofi, smantana, branza rasa, usturoi, unt, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: 1 kg cartofi, tăiați în felii subțiri 200 g smântână 150 g brânză rasă (preferabil Gruyere sau Emmental) 2 căței de usturoi, mărunțiți 2 linguri unt Sare și piper, după gust Un praf de nucșoară   Mod de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.