Coniac de casa afumat din: coniac, baton de vanilie, coaja de portocala, zahar brun, lemn de stejar. Acest coniac afumat va avea un gust unic și un parfum îmbunătățit datorită aromei de stejar și vanilie. Este perfect pentru a fi savurat în serile liniștite sau pentru a fi oferit ca un cadou special. Ingrediente: […]
Cartofi gratinati cu pere si gorgonzola
PrinteazaCartofi gratinati cu pere si gorgonzola din: cartofi rosii, pere, sare, piper, smantana si branza gorgonzola.
Ingrediente:
- 800 g cartofi rosii
- 2 pere
- sare
- piper
- 300 g smantana
- 100 g branza gorgonzola
Mod de preparare:
încinge cuptorul la 200°C. Se deco-jesc cartofii şi perele. Perele se taie sferturi, se curăţă de cotoare şi se taie felii subţiri.
Cartofii se taie felii subţiri sau se dau pe râzătoare. Cartofii feliaţi se aşază apoi în formă de evantai într-o tavă de sufleu plată, unsă.
Intre felii se aşază decorativ feliile de pere; se sărează şi se piperează. Se toarnă deasupra smântână, ca să acopere totul.
zdrobeşte gorgonzola şi se presară deasupra; se coace la cuptor cea 40 min., până se rumeneşte.
Dacă tarta tinde să se rumenească prea mult, se acoperă cu folie de aluminiu.
Cartofi gratinati cu pere si gorgonzola
Pofta buna!
Ardei Iuți Murați cu usturoi din: ardei iuti, apa, otet alb, usturoi, sare, zahar, frunze de dafin, boabe de piper sau coriandru. Ardeii iuți murați sunt o gustare delicioasă și picantă, perfectă pentru a adăuga o notă iute în diverse preparate. Această rețetă simplă vă permite să savurați ardeii iuți într-un mod proaspăt și aromat. […]