Cartofi gratinati

Printeaza

Cartofi gratinati

Ingrediente:Cartofi gratinati

  • 1 kg cartofi
  • 5 ouă răscoapte
  • 100 g caşcaval
  • pesmet

Pentru sos:

  • 3 linguri smîntînă
  • 1 pahar lapte
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare:

Fierbem şi tăiem cartofii. Curăţăm ouăle răscoapte reci şi le tăiem în felii, cu aparatul special sau cu un cuţit.

Aşe­zăm cartofii într-un vas care. merge la cuptor. Punem un rînd de cartofi şi un rînd de ouă răscoapte, pînă sus. Iar dea­supra presărăm caşcaval ras şi puţin pes­met.

Facem un sos din smîntînă, lapte şi ou şi îl turnăm peste cartofi. Dăm la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.