Cartofi impanati la cuptor

Printeaza

Cartofi impanati la cuptor din: cartofi noi, kaizer, branza topita, ulei, morcov, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi noi
  • 300 g kaizer sau costita
  • 200 g branza topita
  • 100 ml ulei
  • 1 morcov mare
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cartofi impanati la cuptor: Speli cartofii, apoi ii crestezi, dandu-le forma de acordeon, lasadu-le baza intreaga. In fiecare crestătură pui brânză topită şi o feliuţă de costita.

Sărezi şi piperezi cartofii, apoi pui şi morcovul tăiat rondele. Aşezi cartofii într-o tavă, în care ai pus ulei.

Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor pentru o oră. Serveşti cartofii astfel pregătiţi alături  de salată de verdeţuri.

 

Pofta buna!

 

 

Gyros de Porc – Rețeta Clasică Grecească

Gyros de Porc – Rețeta Clasică Grecească: un preparat grecesc popular, cunoscut pentru aromele sale intense și combinația delicioasă de carne suculentă, legume proaspete și sos tzatziki răcoritor. Această rețetă clasică de gyros de porc este ușor de preparat acasă și aduce un gust autentic al bucătăriei mediteraneene direct în farfuria ta. Perfect pentru prânz […]

Tortilla Spaniola cu Branza Manchego

Tortilla Spaniola cu Branza Manchego – Tortilla spaniola, cunoscuta si sub numele de „tortilla de patatas”, este una dintre cele mai iubite retete spaniole, iar adaugarea branzei Manchego ii ofera un plus de gust si o consistenta delicioasa. Ingrediente: Cartofi (500 g): Cartofii sunt baza acestei retete, oferind consistenta si gustul caracteristic. Oua (6 bucati): […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • cartofi acordeon la cuptor
  • cartofi impanati la cuptor
  • cartofi impanati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.