Cartofi impanati la cuptor
PrinteazaCartofi impanati la cuptor din: cartofi noi, kaizer, branza topita, ulei, morcov, sare, piper, patrunjel.
- 1 kg cartofi noi
- 300 g kaizer sau costita
- 200 g branza topita
- 100 ml ulei
- 1 morcov mare
- sare
- piper
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Speli cartofii, apoi ii crestezi, dandu-le forma de acordeon, lasadu-le baza intreaga. In fiecare crestătură pui brânză topită şi o feliuţă de costita. Sărezi şi piperezi cartofii, apoi pui şi morcovul tăiat rondele. Aşezi cartofii într-o tavă, în care ai pus ulei.
Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor pentru o oră. Serveşti cartofii astfel pregătiţi alături de salată de verdeţuri.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cartofi acordeon la cuptor
- cartofi impanati la cuptor
- cartofi impanati