Cartofi in coaja cu branza
PrinteazaCartofi in coaja cu branza din: cartofi, ulei, branza, smantana, ceapa, patrunjel, salata.
- 750 g cartofi noi
- 1 lingură ulei de măsline
- 150 g brânză cu mucegai, sfărâmată
- 2 linguri smântână
- 50 g ceapă prăjită crocantă, plus pentru presărat
- o mână de pătrunjel, tocat
- 50 g salată iceberg, tăiată fâşii
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 4/160 C. Aşază cartofii în tava de copt, stropeşte cu ulei şi presară sare grunjoasă şi dă la cuptor 1 oră.
Taie căte un capac din fiecare cartof, scobeşte-l cu linguriţa şi dă-i din nou la cuptor 15 minute. Lasă să se răcească uşor.
Combină brânza cu smântână, ceapa, pătrunjelul. Portionează salata în cartofi, pune deasupra amestecul de brânză şi presară ceapa.
Pofta buna!