Felii de Miel cu Sos de Lămâie și Ierburi – Lamb Tagliata din: cotlet de miel, sare, piper, ulei de masline, suc de lamaie, patrunjel, rozmarin, oregano, usturoi. Lamb Tagliata, o reinterpretare elegantă a clasicului steak de miel, este o rețetă ce promite să transforme orice masă într-o ocazie specială. Combinând frăgezimea cărnii de miel […]
Cartofi indieni cu ghimbir si curry de conopida
PrinteazaCartofi indieni cu ghimbir si curry de conopida din: seminţe de chimion, ghimbir, curcuma, boia, ulei, garam masala, ardei iuţi, ceapa, cartofi, conopidă, sare, coriandru.
Ingrediente:
- 60 ml ulei
- 1 linguriţă seminţe de chimion
- 2 cm ghimbir proaspăt, ras
- 1/2 linguriţă curcuma
- 1/2 linguriţă cu boia
- 1 linguriţă cu chimion măcinat
- 1 linguriţă cu garam maşala
- 2 ardei iuţi uscaţi, tocaţi
- 2 cepe
- 3 cartofi mari tăiaţi cubuleţe
- 1/2 căpăţână de conopidă, ruptă în bucheţele
- 150 ml apă
- sare după gust
- coriandru proaspăt
Mod de preparare:
Incălzeşte uleiul într-o tigaie mare. Adaugă seminţele de chimion, ghimbirul, curcuma, boia, chimionul măcinat, garam maşala şi ardeii iuţi.
Prăjeşte amestecând continuu timp de un minut. Adaugă ceapa şi prăjeşte până devine aurie. Adaugă cartofii şi conopida şi amestecă bine. Pune apa şi sarea, redu focul şi acoperă cu un capac.
Lasă să fiarbă la foc mic timp de 10-15 minute. Serveşte cu coriandru deasupra.
Cartofi indieni cu ghimbir si curry de conopida
Pofta buna!
Felii de Miel cu Sos de Lămâie și Ierburi – Lamb Tagliata
Mie una nu-mi place ghimbirul de nici o culoare, nu stiu cum poate sa manance cineva asa ceva