Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles

Printeaza

Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles din: varza de bruxelles, cartofi, ulei, ceapa, jambon, mustar de dijon, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g varza de Bruxelles
  • 300 g cartofi mici
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mica
  • 100 g jambon
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojeşti cartofii şi îi speli. Fierbi în abur carto­fii, până se înmoaie. Fierbi apoi verzişoarele de Bruxelles în abur, timp de 5-7 minute.

Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Tai jambonul în cubuleţe. într-o tigaie antiaderentă, încingi uleiul şi căleşti ceapa.

Adaugi jam­bonul tăiat în cubuleţe, muştarul, varza şi cartofii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Le laşi pe foc timp de 2 minute, pentru a se între­pătrunde gusturile. Ser­veşti preparatul imediat.

Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles

Cartofi_cu_jambon_si_varza_de_Bruxelles

Pofta buna!

 

 

 

Gofre cu afine și frișcă

Gofre cu afine și frișcă – Desertul perfect pentru orice ocazie. Cu o textură crocantă la exterior și pufoasă în interior, aceste gofre sunt completate de dulceața afinelor proaspete și cremozitatea frișcăi. Afinele sunt bogate în antioxidanți și vitamine, aducând nu doar gust, ci și beneficii pentru sănătate. Știați că gofrele își au originea în […]

 

Rețetă Beef Wellington

Rețetă Beef Wellington: Un Festin Elegant și Savoare Desăvârșită – Beef Wellington este un preparat clasic britanic, renumit pentru gustul său sofisticat și prezentarea impresionantă. Această rețetă combină filetul de vită, ciupercile aromate și prosciutto, toate învelite într-o crustă crocantă de aluat. Este perfect pentru ocazii speciale, când vrei să impresionezi oaspeții cu o mâncare […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.