Gofre cu afine și frișcă – Desertul perfect pentru orice ocazie. Cu o textură crocantă la exterior și pufoasă în interior, aceste gofre sunt completate de dulceața afinelor proaspete și cremozitatea frișcăi. Afinele sunt bogate în antioxidanți și vitamine, aducând nu doar gust, ci și beneficii pentru sănătate. Știați că gofrele își au originea în […]
Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles
PrinteazaCartofi cu jambon si varza de Bruxelles din: varza de bruxelles, cartofi, ulei, ceapa, jambon, mustar de dijon, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g varza de Bruxelles
- 300 g cartofi mici
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa mica
- 100 g jambon
- 2 lingurite mustar de Dijon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Decojeşti cartofii şi îi speli. Fierbi în abur cartofii, până se înmoaie. Fierbi apoi verzişoarele de Bruxelles în abur, timp de 5-7 minute.
Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Tai jambonul în cubuleţe. într-o tigaie antiaderentă, încingi uleiul şi căleşti ceapa.
Adaugi jambonul tăiat în cubuleţe, muştarul, varza şi cartofii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Le laşi pe foc timp de 2 minute, pentru a se întrepătrunde gusturile. Serveşti preparatul imediat.
Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles
Pofta buna!
Rețetă Beef Wellington: Un Festin Elegant și Savoare Desăvârșită – Beef Wellington este un preparat clasic britanic, renumit pentru gustul său sofisticat și prezentarea impresionantă. Această rețetă combină filetul de vită, ciupercile aromate și prosciutto, toate învelite într-o crustă crocantă de aluat. Este perfect pentru ocazii speciale, când vrei să impresionezi oaspeții cu o mâncare […]