Cartofi la cuptor

Printeaza

Cartofi la cuptor

Ingrediente:Cartofi la cuptor

  • 1 kg cartofi
  • 1 pahar bulion
  • 1 pahar suc de rosii
  • ulei
  • usturoi
  • condimente
  • marar
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Cartofii (de marimea unui ou) ii fierbi in coaja si ii lasi sa se raceasca, apoi ii cureti si ii tai in doua si ii asezi intr-o tava in care ai incins putin ulei.

Ii pui la cuptor pana se rumenesc si adaugi sucul de rosii, bulionul. Presari condimentele si sare dupa gust. Mai lasi la cuptor 10 minute, pana mai scade sosul.

Scoti tava si adaugi usturoiul pisat si o ceasca de apa, apoi o mai lasi in cuptor 5 minute. La sfarsit adaugi marar sau patrunjel.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Musai rozmarin la reteta asta. Cel putin asa zic eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.