Cartofi la cuptor

Printeaza

Cartofi la cuptor

Ingrediente:Cartofi la cuptor

  • 1 kg cartofi
  • 1 lingură unt
  • 2 ouă
  • 2 linguri brânză rasă
  • 1 ceaşcă smântână

 

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curăţă, se taie felii şi se sărează. Se unge cu unt o formă ce merge la cuptor.

Se aşază un rând de cartofi, un rând de brânză rasă, un rând de felii de ouă răscoapte.

Se repetă, până se umple forma. Între rânduri se pune câte puţin unt

. Deasupra se toarnă smântâna, se presară brânză rasă sau caşcaval ras şi se dă la cuptor o jumătate de oră până se rumenesc.

Se servesc în formă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.