Cartofi la cuptor cu carne de vitel
PrinteazaCartofi la cuptor cu carne de vitel din: cartofi, carne de vitel, ceapa, rosii, ulei, sare, piper.
- 4 cartofi
- 500 g carne de viţel
- o ceapă
- o conservă cuburi de roşii
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii tăiaţi felii subţiri se pun 10 minute la fiert în apă cu sare. Intre timp, se căleşte ceapa în ulei, se presară cu sare şi, când s-a înmuiat, se adaugă carnea cubuieţe.
Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea, se trage de pe foc şi se potriveşte gustul de sare şi piper.
Intr-o tavă de cuptor se aşază alternativ felii de cartofi şi carne, se toarnă deasupra roşiile şi sucul lor şi se dă la cuptor. Cu 5 minute înainte de a fi gata, se presară caşcavalul.
Pofta buna!