Cartofi la cuptor cu ceapa verde

Printeaza

Cartofi la cuptor cu ceapa verde din: cartofi, unt, ceapa, sare, marar.

Ingrediente:Cartofi la cuptor cu ceapa verde

  • un kg cartofi noi
  • 100 g unt
  • o legătură ceapă verde
  • sare
  • mărar

 

 

Mod de preparare:

Cartofii foarte bine spălaţi şi curăţaţi se taie în jumătăţi sau, dacă sunt mai mari, cuburi potrivite ca mărime.

Intr-o tigaie se topeşte untul şi se rumenesc cartofii. Se transferă într-o tavă de cuptor şi se lasă 25 de minute, la foc potrivit. Imediat cum se scot din cuptor se presară cu sare, ceapă tocată şi verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.