Cartofi la cuptor cu cimbru si patrunjel
PrinteazaCartofi la cuptor cu cimbru si patrunjel din: cartofi noi (mici), ulei, sare grunjoasă, piper, pătrunjel, cimbru.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi noi (mici)
- 1 lingură ulei
- sare grunjoasă
- piper
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură cimbru
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi fierbi în coajă în apă cu sare până se înmoaie. Când sunt gata, îi scurgi, îi stropeşti cu ulei şi îi presari cu sare grunjoasă şi piper. Amesteci bine.
Incingi cuptorul, pui cartofii într-o tavă şi îi laşi 25 de minute până când devin aurii. Ii serveşti calzi, cu cimbru şi pătrunjel tocate.
Cartofi la cuptor cu cimbru si patrunjel
Pofta buna!