Cartofi la tava cu ardei iute si coriandru
PrinteazaCartofi la tava cu ardei iute si coriandru din: cartofi dulci, ulei de masline, pasta de ardei iute, frunze de coriandru.
- 4 cartofi dulci
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura pasta de ardei iute
- coaja rasa si zeama de la 1 lime
- 1 mana frunze de coriandru, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. Taie cartofii în felii, dar nu până la capăt, ci doar pe trei sferturi din lăţimea lor la distanţă de câte 1 cm.
Unge-i cu o lingură ulei de măsline, aşază-i într-o tavă şi coace-i 35-40 de minute, între timp, combină uleiul de măsline rămas; pasta de ardei iute, zeama şi coaja de lime.
Scoate cartofii din cuptor şi unge-i la suprafaţă şi între felii cu amestecul iute. Dă din nou tava la cuptor, de data aceasta 15-20 de minute sau până când cartofii se pătrund.
Presară frunzele de coriandru deasupra lor chiar înainte de a-i servi.
Cartofi la tava cu ardei iute si coriandru
Pofta buna!
O sa fac si eu din astia 😉 prea bine arata