Cartofi cu masline

Printeaza

Cartofi cu masline

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 150 g masline
  • 1/2 pahar vin
  • 1 legatura patrunjel
  • piper si sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Cartofi cu masline: Cartofii se curata de coaja, se taie in cuburi, se spala in apa rece.

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste intr-o cratita in ulei incins, apoi se stinge cu pasta de rosii si apa calda.

Se adauga cartofii, piperul si maslinele fara samburi si oparite.

Cand cartofii sunt fierti se adauga vinul si patrunjelul taiat marunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.