Cartofi moldovenesti

Printeaza

Cartofi moldovenesti din: cartofi, ceapa, patrunjel, margarina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • pătrunjel verde
  • 100 g mar­garină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofi moldovenesti: Cartofii se fierb în coajă, se curăţă cât sunt fierbinţi şi se sfărâmă bine de tot cu dosul lin­gurii, până devin pastă.

Ceapa se curăţă, se taie felii foarte subţiri şi se pune cu 50 g mar­garină la foc mic, să se rumenească uşor.

amestecă ceapa cu cartofii, se sărează, se pune restul de margarină, se presară cu pătrunjel şi se dau la cuptor 10-15 minute.

Se servesc cu salată sau murături.

 

Pofta buna!

 

 

Falafel cu Quinoa: Mâncarea Perfectă pentru Un Stil de Viață Sănătos

Falafel cu Quinoa: Mâncarea Perfectă pentru Un Stil de Viață Sănătos din: quinoa, naut, usturoi, ceapa, chimion, corinadru, sare, piper, ulei de masline. Pentru cei care doresc o alternativă fără leguminoase, quinoa, un pseudocereal, este adesea folosită, mai ales în America de Nord. Ingrediente: 1 cană quinoa (fiartă conform instrucțiunilor de pe ambalaj) 2 căni […]

Mix de salata cu branza brie

Mix de salata cu branza brie din: salata verde, salata romano, salata radicchio, patrunjel, ceapa verde, ulei de masline, ceapa, usturoi, branza brie, otet, suc de lamaie, mustar dijon. Ingrediente: 1/2 salata verde, spalata si maruntita 1/2 salata romano, spalata si maruntita 1/2 salata radicchio, spalata si maruntita 1/2 legatura patrunjel, tocat 4 fire ceapa […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.