Cartofi noi cu bacon la cuptor

Printeaza

Cartofi noi cu bacon la cuptor din: cartofi, bacon, smantana, cascaval.

 

Ingrediente:

  • 4 cartofi noi mari
  • 4 felii bacon afumat
  • 4 linguri smântână
  • 4 linguri caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală foarte bine şi apoi se usucă cu un şervet de hârtie.

Baconul se taie cât mai mărunt si se căleşte într-o tigaie fără ulei.

Se scobesc cartofii cu atenţie să nu se rupă, şi miezul se amestecă cu smântână. Se umplu golurile.

Se presară baconul, se învelesc cartofii în folie de aluminiu şi se coc 30 de minute.

Se servesc aşa, în folie şi presăraţi cu caşcaval ras, cât sunt calzi.

 

Cartofi noi cu bacon la cuptor

Cartofi_noi_cu_bacon_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.