Cartofi noi cu capere si masline

Printeaza

Cartofi noi cu capere si masline din: cartofi noi, capere, masline, ulei, unt, usturoi, cimbru, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 20 cartofi noi, potriviţi ca mărimea
  • 100 g capere
  • 300 g măsline
  • 6 linguri ulei
  • 4 linguri unt
  • 4 căţei de usturoi
  • cimbru proaspăt
  • sare si piper

Mod de preparare:

Cartofi noi cu capere si masline: Speli foarte bine cartofii şi îi laşi în coajă. îi pui într-un vas şi îi ames­teci cu uleiul, usturoiul pisat, cimbru proaspăt, sare şi piper.

Răstorni cartofii, măslinele şi caperele întro tavă. Din loc în loc pui câte o lingură de unt.

Laşi la cuptor, la foc mic, cam o oră, până ce cartofii capătă o crustă arămie. îi întorci din când în când fo­losind o spatulă, pentru a se rumeni uniform.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.