Cartofi noi cu carnati

Printeaza

Cartofi noi cu carnati din: cartofi, ceapa, carnati, bacon, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • un kg cartofi noi
  • 2 cepe uscate
  • 5-6 cârnaţi
  • 200 g bacon
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire ceapă verde
  • o legătură pătrunjel

 

Mod de preparare Cartofi noi cu carnati:

Intr-o tigaie mare se pune ceapa tăiată peştişori să se călească într-o lingură de ulei

. Se presară cu sare şi după două minute se adaugă baconul tăiat cubuleţe şi cârnaţii.

Se lasă să se rumenească, se adaugă restul de ulei şi se pun cartofii.

Se amestecă pentru a se rumeni uniform, se pune capac şi se mai lasă pe foc 15 minute.

Se serveşte cu pătrunjel şi ceapă verde tocată mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.