O Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: jambon de porc, ardei, ceapa rosie, usturoi, broccoli, ulei de masline extravirgin, rozmarin, oregano. Ingrediente: 500g jambon de porc, feliat 1 ardei roșu, tăiat julienne 1 ardei galben, tăiat julienne 1 ceapă roșie, tăiată julienne 2 căței de usturoi, mărunțiți 200g broccoli, tăiat […]
Cartofi noi cu cas
PrinteazaCartofi noi cu cas din: cartofi, cas, smantana, ceapa verde.
Ingrediente:
- 10 cartofi noi
- 100 g caş
- 2 linguri smântână
- 2 codiţe de ceapă verde
Mod de preparare:
Cartofi noi cu cas: Speli cartofii cu tot cu coajă, îi crestezi la mijloc pe lungime şi îi ungi cu ulei. îi pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi îi dai la cuptor pentru circa 35 de minute.
Scobeşti apoi puţin din miezul cartofilor, cât sunt calzi, şi amesteci miezul cu caşul frământat, codiţele de ceapă tăiate mărunt, sare şi piper.
Cu această compoziţie umpli scobitura cartofilor şi presezi puţin.
Pofta buna!
Istoria Sarmalelor: O Călătorie Culinară Fascinantă si Tradițiile din Spatele Sarmalelor
Sarmalele sunt un fel de mâncare tradițional în multe culturi, cu o istorie bogată și variată. Acest articol va explora istoria acestui fel de mâncare iubit, de la originile sale antice până la popularitatea actuală în diverse bucătării din întreaga lume. Originile Antice Sarmalele, […]